Ons team

null

Ratna Soman-Mohan

Tandarts / BIG-nummer: 89912212302

Tandarts Ratna Mohan, Master of Science in de Tandheelkunde, is in 2009 afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Daarna heeft zij in diverse praktijken in Groningen en Friesland ervaring opgedaan als algemeen practicus. Na enkele jaren vond zij het tijd voor een nieuwe uitdaging en startte als angst tandarts op de afdeling Bijzondere Tandheelkunde in het Flevoziekenhuis te Almere, alwaar zij de nodige ervaring heeft opgedaan om mensen met extreme angst voor tandheelkundige behandelingen te behandelen. Ratna heeft altijd een eigen praktijk geambieerd en samen met haar echtgenoot besloten ze in 2014 Tandartspraktijk de Regentes over te nemen.

Ratna is een empathische tandarts die voor een ieder een luisterend oor heeft en in de praktijk graag alles tot op de puntjes georganiseerd ziet. Haar motivatie komt uit de voldoening die tevreden patiënten uiten. Met veel geduld doet zij haar best kwalitatief hoogstaand werk te leveren en schroomt niet om hiervoor te investeren in de nodige moderne apparatuur.

Innovatie en verbetering binnen de tandheelkunde vindt zij erg belangrijk en daarom volgt zij relevante cursussen.

Ratna is moeder van twee kinderen en samen met haar echtgenoot ondernemen zij in hun vrije tijd het liefst activiteiten in de natuur of op het strand. Tevens leest zij graag boeken.

null

Awinash Soman

Praktijkmanager

Awinash Soman, Bachelor of Science in Bestuurskunde, is afgestudeerd aan de Anton de Kom Universiteit Suriname. Hierna is hij gestart met zijn masteropleiding Bestuurskunde aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Sinds de overname van Tandartspraktijk de Regentes heeft hij binnen de praktijk een leidende rol gehad, waaronder ook de organisatie omtrent de verbouwing(en) van de praktijk. Thans fungeert hij als praktijkmanager (en BHVer in de praktijk) en werkt vooruitstrevend naar optimale resultaten zowel binnen als buiten de praktijk. Zijn doel is om een ieder die in de praktijk komt zodanig op hun gemak te stellen dat mensen met plezier terug blijven komen. Tevens vindt hij het van belang om de ontwikkelingen en de kwaliteit van de patiëntenzorg op de eerste plaats te zetten en verdiept hij zich verder middels opleidingen.

Awinash gaat graag hardlopen (marathon lopen) of fitnessen in zijn vrije tijd. Hij is een natuurliefhebber en besteed graag tijd met zijn gezin buitenshuis.

null

Nataschea

Preventie assistent

Tandvlees ontstekingen, waaronder gingivitis, kunnen verholpen worden door deze tijdig te laten behandelen en middels de juiste begeleiding.

Nataschea is sinds 2018 lid van ons team en vindt het werken in onze praktijk een leuke uitdaging. Inmiddels is zij ruim ervaren en een aanwinst voor onze praktijk.

In 2021 heeft zij de preventie-assistenten opleiding afgerond en is zij bekwaam om de preventieve mondhygiëne behandelingen uit te voeren. Zij is enthousiast en ervaren in haar omgang en communicatie met patiënten. Tevens is zij bekwaam in het intra-oraal scannen in de mond met de 3-Shape mondscanner.

In haar vrije tijd gaat Natachea graag winkelen.

null

Astrid

Paro-preventieassistente en BSc in Tandheelkunde

Ontstoken tandvlees/gingivitis is van belang om spoedig, middels gebitsreiniging en instructies, behandeld te worden en daarvoor kan u terecht bij de (paro)preventieassistent. De mondhygiëne behandelingen worden op professionele wijze uitgevoerd volgens de nieuwe preventie standaard.

Astrid is sinds 2020 in onze praktijk werkzaam als paro preventie assistente. Zij heeft veel ervaring met patiënten behandelen vanwege haar studie tandheelkunde in Groningen, alwaar zij haar titel Bachelor of Science in de Tandheelkunde heeft gehaald. Wegens omstandigheden was zij genoodzaakt te stoppen met haar verdere studie en besloot daarna de paro-preventie opleiding te voltooien.

Zij hecht heel veel waarde aan een goede mondhygiëne en vindt het belangrijk om patiënten te blijven motiveren tot een goede zelfzorg. Astrid is heel sociaal, patientvriendelijk en heeft een enorm inlevingsvermogen naar angstige patiënten toe, wat goed aansluit op de doelgroep van onze tandarts. Haar werk doet zij met veel plezier en geduld.

In haar vrije tijd gaat zij veel wandelen en kookt zij ook graag. In haar geboorteland Suriname gaat ze graag vissen.

Stagiaires

Assistenten i.o.

Onze praktijk is levendiger geworden met onze stagiaires. Gedurende het schooljaar 2020-2021 zullen de volgende stagiaires deel uitmaken van ons team:

Sali en Monisha

Florence

Assistente

Florence is sinds 2019 lid van ons tandheelkundig team. Zij is gediplomeerd verpleegster en heeft ruim 10 jaar gewerkt in het ziekenhuis in Indonesië. Nadat zij verhuisd was naar Nederland zocht zij naar een nieuwe uitdaging. Zij heeft zich snel en goed gemotiveerd kunnen aanpassen aan ons team en heeft ambitie om zich verder te ontwikkelen binnen de medische zorg in Nederland.