Ons team

null

Ratna Soman-Mohan

Tandarts / BIG-nummer: 89912212302

Tandarts Ratna Mohan MSc. is in 2009 afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Daarna heeft zij in diverse praktijken in Groningen en Friesland ervaring opgedaan als algemeen practicus. Na enkele jaren vond zij het tijd voor een nieuwe uitdaging en startte als angst tandarts op de afdeling Bijzondere Tandheelkunde in het Flevoziekenhuis te Almere, alwaar zij de nodige ervaring heeft opgedaan om mensen met extreme angst voor tandheelkundige behandelingen te behandelen. Ratna heeft altijd een eigen praktijk geambieerd en samen met haar echtgenoot besloten ze in 2014
Tandartspraktijk de Regentes over te nemen. Ratna is een empathische tandarts die voor een ieder een luisterend oor heeft en in de praktijk graag alles tot op de puntjes georganiseerd ziet. Haar motivatie komt uit de voldoening die tevreden patiënten uiten. Met veel geduld doet zij haar best kwalitatief hoogstaand werk te leveren.

Innovatie en verbetering binnen de tandheelkunde vindt zij erg belangrijk en daarom volgt zij relevante cursussen.

Ratna is moeder van twee kinderen en samen met haar echtgenoot ondernemen zij in hun vrije tijd het liefst activiteiten in de natuur of op het strand. Tevens leest zij graag boeken/romans.

null

Awinash Soman

Praktijkmanager

Bestuurskundige Awinash Soman BSc. is afgestudeerd aan de Anton de Kom Universiteit Suriname. Hierna is hij gestart met zijn masteropleiding Bestuurskunde aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Sinds de overname van Tandartspraktijk de Regentes heeft hij binnen de praktijk een leidende rol gehad, waaronder ook de organisatie omtrent de verbouwing van de praktijk. Thans fungeert hij als praktijkmanager (en BHVer in de praktijk) en werkt vooruitstrevend naar optimale resultaten zowel binnen als buiten de praktijk. Zijn doel is om een ieder die in de praktijk komt zodanig op hun gemak te stellen dat mensen met plezier terug blijven komen. Tevens vindt hij het van belang om de ontwikkelingen en de kwaliteit van de patiëntenzorg op de eerste plaats te zetten en verdiept hij zich verder middels opleidingen.

Awinash gaat graag hardlopen of fitnessen in zijn vrije tijd. Hij is een natuurliefhebber en besteed graag tijd met zijn gezin buitenshuis.

null

Sandia

Preventieassistente

Preventieassistente Sandia  is sinds 2008 werkzaam als tandartsassistente en heeft haar assistenten ervaring opgedaan in diverse praktijken in Groningen. Eind 2015 is Sandia bij tandartspraktijk de Regentes gestart als tandartsassistente.

Zij is een sociaal, gemotiveerde en gedreven assistente die het erg leuk vindt om met mensen om te gaan. Inmiddels werkt Sandia als preventieassistente en heeft als doel een ieder naar tevredenheid te behandelen. De mondhygiëne behandelingen worden door Sandia op professionele wijze uitgevoerd volgens de nieuwe preventie standaard.

Sandia vindt het leuk om in haar vrije tijd naar de bioscoop te gaan en te reizen.

Ammarah

Mondhygienist i.o.

Ammarah is vanaf oktober 2018 ons team komen versterken en zal de mondhygiëne werkzaamheden op de donderdagen uitvoeren. Zij zit in haar laatste opleiding jaar en heeft al enige werkervaring als mondhygienist opgedaan in andere tandarts praktijken.

Nataschea

Assistente

Nataschea vindt het werken in onze praktijk een leuke uitdaging en zij wenst de komende jaren deel uit te maken van ons team en hoopt verder te groeien als tandarts assistente.

Ayse

Assistente

Ayse vind het werken in onze praktijk een leuke nieuwe uitdaging en wenst voor langere tijd deel uit te maken van ons team.

Stagiaires

Assistenten i.o.

Onze praktijk is levendiger geworden met onze stagiaires. Gedurende het schooljaar 2018-2019 zullen: Murtaza, Dewi, KarenCharel, Irem en Ishika deel uitmaken van ons team.