Praktijk

Hygiëne en veiligheid

Tandartspraktijk de Regentes werkt volgens de landelijke richtlijnen van de Werkgroep Infectie Preventie (WIP).
Wij hanteren de hoogste hygiënestandaard en werken volgens de richtlijnen van de Arbo-wetgeving zodat we voor zowel ons team als onze patiënten een veilige werkomgeving kunnen waarborgen.

Onze digitale röntgenapparatuur beperkt de stralingsbelasting tot een absoluut minimum. De praktijk heeft een moderne sterilisatieruimte waar alle instrumenten zorgvuldig worden gereinigd. De kwaliteit van het water dat wordt gebruikt tijdens het boren is optimaal dankzij de halfjaarlijkse kwaliteitstesten.

Wij streven ook naar een goede beveiliging van onze data en hebben een strenge geheimhoudingsregeling in onze praktijk.  Zonder uw toestemming wordt uw dossier niet besproken met derden.

 

Huisregels

Afspraak maken
Behandelingen (ook periodieke controles) worden uitgevoerd op afspraak.
Een afspraak maken kan telefonisch (070) 3659700 of bij de balie van onze praktijk.

Sms-service
Wij maken graag tijd voor onze patiënten door afspraken vooraf in te plannen. Voor deze afspraak ontvangt u een e-mail en/of sms ter herinnering.

Afzeggen
Bent u door (on)voorziene omstandigheden verhinderd voor een afspraak? Wij verzoeken u ons dit zo spoedig mogelijk te laten weten door naar de praktijk te bellen of een voicemailbericht in te spreken op (070) 3659700.
Op die manier kunnen wij tijdig andere patiënten inplannen en blijven de wachttijden kort.

Afwezig zonder bericht
Voor patiënten die regelmatig zonder tijdig afzeggen niet op een afspraak verschijnen, hanteren wij een wegblijf tarief. Indien u minstens 24 uur van tevoren uw afspraak afzegt, brengen wij geen kosten in rekening. Doet u dat niet, dan moeten wij helaas de gereserveerde tijd in rekening brengen.

Medicijngebruik/zwangerschap/ziekte
Indien u medicijnen gebruikt verzoeken wij u dit te bespreken met de tandarts en tevens een recente medicatielijst van uw apotheek mee te nemen. Ook bij zwangerschap of andere ziekte verzoeken wij u dit te melden aan uw behandelaar.

Verhuizing/adreswijziging
Bij verhuizing of een nieuwe postadres adviseren wij u dit tijdig te melden aan een van onze medewerkers. Dit om te voorkomen dat uw nota steeds naar uw oude adres wordt verstuurd.

Meld u aan voor een intake gesprek

    Uw Naam(*)

    Uw E-mail(*)

    Uw Telefoon(*)